La dictadura del proletariado, el paraíso comunista …

comunistacomunismo2 (con marca de agua)-acomunismo… (dictadura) o el sueño de imbéciles, ilusos y tarados mentales. ¿Estáis de acuerdo “trabajadores” que nunca habéis trabajado en toda vuestra puta vida?

(Alguien a quien su padre puso a trabajar trece horas al día a la edad de los once años: “gracias papá, gracias a ti siempre he hecho lo que me ha pasado por la punta del pijo, sin jamás tomarme la molestia  de intentar ser amable a personas a quienes ni conocía ni deseaba conocer ni nunca necesitar para una puñetera mierda su estúpida opinión o su hipócrita ayuda  ni mendigar jamás nada a nadie “)

I s’atreveixen a parlar del corredor Mediterrani  (Antoni Bassas)

HI HA BROMES, bromes de mal gust, i el mapa de l’AVE. Si en algun lloc queda explicat què és Espanya per al PP i per al PSOE (i per a Podem, que ara ha hagut de córrer a rectificar) és en un mapa on queda claríssim que el corredor mediterrani (d’on sorgeix més del 40% del PIB espanyol, al peu del qual hi ha els ports de València, Tarragona i Barcelona) els importa menys que les Rodalies de Renfe a Catalunya, o sigui, un rave. Agafin el mapa: res en servei entre Màlaga i Tarragona. Això sí, Màlaga, Alacant i València tenen la seva connexió reglamentària amb AVE a Madrid. Això 24 anys després de la inauguració del Madrid-Sevilla. El mapa de l’AVE estalvia moltes explicacions, sobretot a escala internacional, i, francament, hauria d’estalviar també qualsevol debat en aquestes eleccions sobre qui s’ho creu i qui hi ha invertit.

0 comments

Deja un comentario